آموزش طرز تهیه سویق گندم، جو، برنج، عدس، سنجد، نخود و غیره – حکیم داک

شالوده و اساس سویق آرد گندم میباشد اما گونه های گوناگونی همچون سویق عدس، سویق جو، سویق برنج، سویق سنجد، سویق کدوتنبل و… به عبارتی سویق جو یا این که گندم را در ظرفی قرار می دهیم و روی آن آب می ریزیم و می گذاریم ته نشین شود. کدو تنبل نو که زدگی نیز نداشته باشد و کمی سفت باشد پوست می گیرید و حلقه حلقه می کنید و رینگ ها را خلال می کنید و در سینی یا جلوی آفتاب یا در فصل سرد بر روی بخاری قرار می دهیم تا خشک شود، آن گاه از خشک شدن تام که کمی طول می کشد، آسیاب کرده و تفت دهید. از جمله خوبی هایی که همین سویق دارااست این می باشد که خاصیت بی مثل کدو تنیل را دارد و برای افرادی که خیلی به کدو تنبل علاقه ندارند خوش خوراک خیس است. به فعالیت می رود. همین فعالیت را تا ۷ بار انجام دیتا آن‌گاه حیاتی پارچه ای، مانند ماست منتخب آن را صاف می کنیم و آن چه باقی مانده را خشک می نماییم و مصرف می کنیم. نحوه استفاده عمومی، در ناشتا دو قاشق غذاخوری بصورت خشک (بیشتر نیز میشود مصرف کرد)، مگر در مواردی که طریق آن آمده است. شیوه مصرف سویق کامل، حداقل دو قاشق غذاخوری به شکل خشک و ناشتا می باشد. ویتامین B9 به تن شما یاری می‌کند تا سلولهای تازه را ساخته و نگهداری کند. شما میتوانید در منزل کلیدی هزینه دوچندان پایینی همین غذای مقوی و سالم را برای کودکتان تهیه کنید. خاصیت سویق گندم مقوی، چاق کننده، افزایش دهنده ی شهوت، بسیار خوب به جهت پرورش کودکان (البته به جهت خویش کودکان بایستی ذرات ریزتر بشود البته مادر می تواند هم در مدت زمان بارداری نیز در مدت زمان شیردهی مصرف داشته باشد که تأثیر خوبی بر روی نوپا او خواهد گذاشت). سویق گندم باعث تقویت عمومی بدن، تقویت کودکان درحال پرورش و ارتقا نیروی جنسی میشود. سویق ها غذای کاملی هستند که می توان از آن ها به تیتر مکمل و دارو برای تقویت عمومی بدن ، ارتقاء انرژی ، جبران فقر ویتامین و مواد معدنی و خودداری از پوکی استخوان به کارگیری کرد. در اینجا بخش اعظم به بررسی وب وب سایت سویق گندم و جو.