آشپزی در منزل صد رد صد لذت فراوانی به یار دارد، به خصوص به جهت علاقه مندان به آشپزی تهیه و تنظیم طعام و سرو آن برای اهل منزل تجربه ای فوق العاده به ملازم دارد. اصلی کسب همین تجربه لذت بخش و چشیدن حساس برد اعتماد به نفس بچه ها بالا می رود. و اساسی وجود دشواری ها و فشارهای مضاعف کار، این شغل براش بسیار جالب و لذت بخش باشه. اما امروزه آشپزی یک رشته تخصصی شده و به جهت این که به همین شغل وارد بشین می بایست تخصص و علم ضروری رو یاد بگیرین. خیلی از آشپزها در دیرباز به شکل تجربی وارد این شغل می شدن. هنرجوهایی که به همین رشته عشق مندن میتونن سپس از گذروندن سال نهم و در رخ آوردن امتیاز ضروری در هدایت تحصیلی به فن کاردانش و زمینه خدمات وارد شده و رشته مدیریت آشپزی و قنادی رو برای علم آموزی گزینش کنن. شما میتوانید فارغ از هیچ اطلاعاتی در این کلاس ها شرکت کنید و همین اطمینان را داشته باشید که میتوانید تا فن ای شدن از آموزش های ما ساتفاده کنید و به صورت تخصصی وارداین زمینه شده و از آن کسب درآمد داشته باشید. در جمع ۴۲ ساعت دروس عمومی، ۴۵ ساعت شایستگی های فنی، ۵ ساعت دروس اختیاری، ۹ ساعت شایستگی های غیرفنی، ۴ ساعت شایستگی های مبنا فنی و مجموع تمام ساعتها آموزشی ۱۰۵ ساعت هست که ما هر یک از دروس رو به صورت کامل و به تفکیک اسم درس، تعداد ساعت در هر یک از پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم در جدول زیر آوردیم. وظایف اصلی یک آشپز رو در طرح تحت آوردیم. چند از ویژگی های لازم برای پیروز شدن در همین فن رو در طرح آموزش آشپزی چیپس خانگی پایین آوردیم. در صورتی که علاقه به اندازه به یادگیری آشپزی داشته باشید می توانید بهترین و حیاتی کیفیت ترین غذاهای ایرانی و خارجی را به جهت همسر و فرزندان خود تنظیم نمایید. وقتی که زمانه به اندازه برای آشپزی ندارید و مثلا خسته از یک روز کاری به خانه برگشته اید، تدریس آشپزی استانبولی می تواند یکی از از بهترین گزینش ها باشد.